Geschiedenis

Vinçotte ISACert is ontstaan door een fusie van ISA, ISA Nederland, FoodCert, en NAK AGRO. Elk van de bedrijven hebben hun eigen specialisme ingebracht in de huidige onderneming die daarmee een toonaangevende specialistische audit- en certificatie-instelling is geworden voor de gehele AGRO- Food-sector.

Vinçotte ISAcert Missie

Vinçotte ISACert wil vertrouwen toevoegen aan de internationale levensmiddelenketen door het realiseren van hoogwaardige audit- en certificatiediensten. Vinçotte ISACert wil de handel tussen bedrijven bevorderen: het certificaat moet het vertrouwen bieden dat het gecertificeerde bedrijf uitstekend aan de afnemersverwachtingen kan voldoen. Vincotte ISACert ziet graag dat haar klanten trots zijn op het behaalde certificaat waarmee ze kunnen laten zien dat ze het goed voor elkaar hebben.

We willen dit bereiken met deskundige en bekwame auditoren die diepgaande en gedetailleerde audits uitvoeren. Hiermee slagen wij erin bedrijven te inspireren en zo nodig de vinger op de zere plek te leggen. We willen op een prettige manier zaken doen, met een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Met maximale ondersteuning door tijdige en relevante informatieverstrekking. Vinçotte ISACert Nederland brengt haar filosofie bij alle belanghebbenden onder de aandacht zodat het Vinçotte ISACert certificaat internationaal wordt herkend en erkend.