Nieuws

Agrarisch Keurmerk Flexwonen maakt certificering huisvesting mogelijk!

Voor buitenlandse werknemers wordt de kwaliteit van huisvesting een steeds belangrijker argument om voor u te komen en te blijven werken. De huisvesting moet dan natuurlijk wel in orde zijn. Daarom heeft LTO Nederland samen met de aangesloten regionale LTO-organisaties, de gelieerde vaktechnische organisaties en werkgevers- en werknemersorganisaties CNV en FNV het Agrarisch Keurmerk Flexwonen opgezet. 

Het Ministerie van SZW heeft onlangs toestemming gegeven aan werkgevers die zich voor het keurmerk bij een Certificerende Instelling aangemeld hebben én de eigenverklaring naleving cao hebben getekend, vanaf dat moment de kosten van huisvesting in mogen houden op het Wettelijk Minimum Loon.

Alle informatie over de norm, de reglementen, alsmede diverse hulpdocumenten zijn te vinden op www.werkgeverslijn.nl/flexwonen.

Vinçotte ISACert heeft een actieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het keurmerk, u kunt bij ons terecht voor de certificering Agrarisch Keurmerk Flexwonen!

Voor vragen over de  aanmeldprocedure kunt u per e-mail contact met ons opnemen via inspecties@isacert.nl of telefonisch via +31(0) 88 625 24 76.

Terug naar het overzicht