isacert.com
Download deze service (PDF)

ISO 9001 Certificatie

Vinçotte ISACert Nederland helpt u uw organisatie op een transparante manier te organiseren zodat de prestaties verbeteren.

Klanten tevreden stellen én houden is een belangrijke opdracht voor iedere organisatie. Daarbij moet u bovendien heel wat aspecten goed organiseren. Wenst u structuur en transparantie , dan is het gebruik van een standaard zoals ISO 9001 van toegevoegde waarde.

Neem contact op
service img

Vinçotte ISACert certificeert uw organisatie conform de ISO 9001 standaard. Dit certificaat toont aan dat uw (kwaliteits-)managementsysteem voldoet aan de eisen en verwachtingen van klanten, aandeelhouders, medewerkers en aan de wetgeving met betrekking tot de geleverde producten en diensten. ISO 9001 certificatie visualiseert uw wil om continu te verbeteren.

Een goede invulling van de ISO 9001 standaard leidt er toe dat:

  • Klanten zullen ervaren dat de geleverde producten/diensten overeenstemmen met hun eisen en verwachtingen;
  • Medewerkers een grotere tevredenheid vinden in hun werk en meer gemotiveerd zijn;
  • Aandeelhouders en investeerders een groter rendement, een groter marktaandeel en hogere winsten zien in hun investering;
  • Leveranciers en partners profijt trekken uit een stabiele en groeiende samenwerking;

Een ISO 9001 audit voeren wij vaak uit in combinatie met andere standaarden op het gebied van (voedsel)veiligheid en kwaliteit. Indien u meerdere standaarden heeft geïmplementeerd binnen uw organisatie zullen wij samen met u inventariseren of wij conform maatwerk uw organisatie op een praktische wijze kunnen bedienen.

Een ISO 9001 certificaat van Vinçotte ISACert is een goede keuze voor:

  • Organisaties die aantoonbaar willen maken dat ze gebruik maken van een systematische, transparante en gestructureerde bedrijfsvoering;
  • Organisaties die aantoonbaar willen maken dat ze werken aan voortdurende verbetering van hun bedrijfsprocessen;
  • Organisaties die zaken willen doen met een certificatie-instelling met een goede kwaliteitsreputatie.
  • Organisaties die via een specialistische certificatie-instelling altijd goed geïnformeerd willen zijn.
Neem contact op