isacert.com
Download deze service (PDF)

Green Palm

Als gespecialiseerde instelling certificeert ISACert B.V. uw bedrijf deskundig en efficiënt tegen de Greenpalm standaard.

Greenpalm is een handelsprogramma van certificaten die elk een hoeveelheid duurzaam geproduceerde en RSPO gecertificeerde palmolie vertegenwoordigen. U wenst uw duurzaamheidsbeleid vorm te geven door het stimuleren van duurzaam geproduceerde Palmolie. U wilt dit via het Greenpalm logo communiceren. Uw afnemer verlangt dat uw bedrijf bijdraagt aan de productie van duurzame grondstoffen. U wilt hieraan voldoen. U zoekt een certificatie-instelling met de juiste expertise om uw kwaliteits- en duurzaamheidssysteem op een deskundige en praktische wijze te beoordelen en te certificeren.

Neem contact op
service img

ISACert is specialist in certificatie van bedrijven in de levensmiddelensector tegen duurzaamheids- standaarden zoals Greenpalm. Wij hebben hiervoor een volledige erkenning van de Greenpalm / RSPO organisatie. Onze auditoren zijn ervaren in hun vakgebied en weten de traceerbaarheidsprincipes professioneel te interpreteren en praktijkgericht te beoordelen. De audits worden in de Nederlandse taal uitgevoerd.

Met uw Greenpalm certificaat bent u in staat het Greenpalm logo te voeren en voldoet u aan de wens van uw afnemers. Met een Greenpalm certificaat van ISACert laat u zien dat u het traceerbaarheidssysteem goed op orde heeft. U bent steeds optimaal geïnformeerd zodat u goed voorbereid bent op nieuwe ontwikkelingen. De audits worden efficiënt in het Nederlands uitgevoerd, waar mogelijk als combi-audits waarbij dubbele controles worden voorkomen. Uw organisatie wordt zodoende het minste belast.

  De RSPO palmolie claim kan worden gebruikt bij deelname aan het handelsprogramma van Greenpalm certificaten.
 • Het gebruik van het Greenpalm logo op het product is mogelijk wanneer 100% van de palmolie in het product wordt gedekt door certificaten.
 • Alle informatie over Greenpalm is te vinden op http://greenpalm.org/.
 • Om deel te nemen aan het Greenpalm programma is een Greenpalm lidmaatschap nodig. Aanmelding kan via: http://greenpalm.org/about-greenpalm/join-greenpalm
 • Specifieke informatie over Greenpalm certificatie en de Greenpalm standaard is te vinden op http://greenpalm.org/about-greenpalm/about-greenpalm-downloads en http://greenpalm.org/the-market/green-palm-audits.
 • De Greenpalm certificatie is van toepassing op alle bedrijven die jaarlijks 500 of meer Greenpalm certificaten kopen en een RSPO palmolie claim voeren.
 • Een greenpalm audit is een administratieve controle over de gevoerde claims en aankoop van certificaten gedurende een bepaald boekjaar.
 • In Nederland worden de audits uitgevoerd door Vinçotte ISACert Nederland B.V.

Een Greenpalm certificaat van ISACert is een goede keuze voor:

 • Dedrijven die hun productassortiment willen verduurzamen.
 • Bedrijven die het Greenpalm logo willen voeren.
 • Wanneer uw afnemer een Greenpalm certificaat van u verlangt.
 • Bedrijven die zaken willen doen met een certificatie-instelling met een goede kwaliteitsreputatie.
 • Bedrijven die via een specialistische certificatie-instelling altijd goed geïnformeerd willen zijn.
Neem contact op