Download deze service (PDF)

BRC Agents and Brokers

Als gespecialiseerde instelling certificeert ISACert B.V. uw handelsbedrijf deskundig en efficiënt tegen de BRC Agents and Brokers.

Uw afnemer verlangt dat uw bedrijf een geldig GFSI-erkend certificaat heeft en geeft hierbij aan een sterke voorkeur te hebben voor de BRC A&B norm. U wilt hieraan voldoen.

U bent op zoek naar een norm die u richting geeft om uw kwaliteitssysteem vorm en inhoud te geven en vindt dat de BRC A&B norm u hier prima bij ondersteunt.

U zoekt een certificatie-instelling met de juiste expertise om uw kwaliteits- en voedselveiligheids- systeem op een deskundige en praktische wijze te beoordelen en te certificeren.

U zoekt een instelling met een goede kwaliteitsreputatie zodat uw afnemers het behalen van het BRC certificaat extra weten te waarderen.

Neem contact op
service img

ISACert is specialist in certificatie van bedrijven in de levensmiddelensector tegen marktstandaarden zoals de BRC A&B. Wij hebben een volledige erkenning van de BRC om BRC A&B audits uit te voeren.

Onze auditoren zijn ruim gekwalificeerd zodat de audit ook gecombineerd kan worden met andere marktstandaarden zoals de IFS Broker. De audits worden in de Nederlandse taal uitgevoerd.

ISACert onderhoudt nauwe contacten met de BRC. Hierdoor passen wij de juiste interpretaties toe en voorzien wij u van de jongste informatie zodat u optimaal voorbereid bent op de audits. Onze werkwijze is erop gericht om, samen met u, uw afnemers optimaal tevreden te houden.

Met uw BRC A&B certificaat voldoet u aan de wens van uw afnemers. Met een BRC certificaat van ISACert laat u zien dat u het kwaliteitssysteem goed op orde heeft. U bent steeds optimaal geïnformeerd zodat u goed voorbereid bent op nieuwe ontwikkelingen. De audits worden efficiënt in het Nederlands uitgevoerd, waar nodig als combi-audits waarbij dubbele controles worden voorkomen. Uw organisatie wordt zodoende het minste belast.

 • De BRC A&B norm wordt beheerd door de BRC (British Retail Consortium): http://www.brc.org.uk/
 • Alle informatie over de BRC standaarden is te vinden op: http://www.brcglobalstandards.com/
 • De BRC-normen zijn opgesteld om te voldoen aan de juridische due dilligence verplichtingen.
 • De BRC publiceert alle gecertificeerde bedrijven in een openbare database op hun website.
 • BRC certificering mag alleen worden uitgevoerd door erkende certificatie-instellingen.
 • De BRC beoordeelt certificatie-instellingen met een sterren-score: http://www.brcdirectory.com/
 • De BRC publiceert veel ondersteunende documenten en vertalingen. Deze zijn verkrijgbaar/in te zien via een abonnement op “BRC Participate”: http://www.brcparticipate.com/
 • De BRC A&B standaard is alleen van toepassing op bedrijven die levensmiddelen en/of verpakkingen en verpakkingsmaterialen verhandelen of hierbij bemiddelen. Voor productie en logistiek zijn aparte BRC standaarden beschikbaar.
 • In Nederland worden de audits uitgevoerd door Vinçotte ISACert Nederland B.V.

Een BRC A&B certificaat van ISACert is een goede keuze voor:

 • Handelsbedrijven die een GFSI-erkend certificaat willen behalen.
 • Wanneer uw afnemer een BRC A&B certificaat van u verlangt.
 • Bij export van producten naar Engeland.
 • Bedrijven die een zorgvuldige toetsing wensen van hun voedselveiligheidssysteem.
 • Bedrijven die een goede richtlijn willen hebben voor de inrichting van hun kwaliteitssysteem.
 • Bedrijven die zaken willen doen met een certificatie-instelling met een goede kwaliteitsreputatie.
 • Bedrijven die via een specialistische certificatie-instelling altijd goed geïnformeerd willen zijn.

ISACert is een toonaangevende audit, verificatie en certificatie-instelling voor de levensmiddelen- branche en aanverwante sectoren. ISACert verzorgt audit- en certificatie diensten met een goede kwaliteitsreputatie. Wij voeren gedetailleerde en prikkelende audits uit op het niveau wat belanghebbenden van ons verwachten. Het is onze missie om bij onze klanten niet alleen de compliance te beoordelen, maar hen tevens te inspireren tot verdere optimalisaties.

Neem contact op